Vårkänsla

Fotograferingsfunderingar på Plommenad

 


 


Fullt hus

I min iver att få den här sidan att se ut precis så som jag vill ändrade jag lite för mycket. Bland annat bytte jag färg på saker utan att veta vad jag gjorde. Det fick till följd att om jag la in en länk i texten syntes ingenting, jag hade ändrat färgen till vitt. Inte så smart. Det tog sin tid att få tillbaka färgen så att länken syns men nu är det gjort.

I veckan var det fullt hus här, precis som i gamla tider. Det syddes och lagades mat. Köket var fullt av kreativa människor. Det handlar förstås om vårens lajv. Om du inte vet vad lajv är kan du gå in och läsa här.Sommarkänsla

För att muntra upp mig lite i kylan köpte jag förra fredagen några pioner. De har stått på köksbordet och förgyllt hela veckan. En liten försmak av sommaren. 


Första för i år

Fotad med Iphone

 


 


Kreativ söndag

Tillsammans med vänner, en kreativ eftermiddag.Kulturnatt

Kulturnatt i Stockholm. Många människor på stan. Vi passade på att ströva runt i stadshuset.

Gyllene salen har fått sitt namn efter de dryga 18,6 miljoner mosaikbitar av glas och guld som pryder väggarna.
Här är Mälardrottningen.

 

Taket i Rådsalen. Takhöjden är 19 meterEn av alla besökare.

Jazz

Trombonisten Michael Rörby på tillfälligt besök i Sverige, spelade på St Clara i Gamla Stan. Det blev en härlig kväll med vin i glaset och härlig musik i öronen.
Tack Michael och ni andra för det.


 


Nu är det verkligen April

Trotsade vädrets makter och gick en lång promnad i snöyran.  De riktigt bra bilderna bev det inget av. Jag var för långsam med kameran och snön var för mycket och för blöt. De få människor jag mötte stretade på i snömodden både med och utan praply.


VårteckenI love you

I snön utanför huset stod det skrivet med rosor.

 


 


Långfredag vid Slussen

Kallt och snöblandat regn.

 

 


 


KaprifolRSS 2.0