Gott Nytt År

För ett år sedan startade Ett var dag. Under hela 2011 har jag lagt upp ett nytt foto varje dag (med undantag för tre dagar i somras). Det har varit roligt, jobbigt och svårt att hela tiden försöka få till det. Roligt har det varit att få dela med sig av bilderna och att få respons från dig som tittar på dem. Svårt har det varit för att min ribba höjts och jag har ställt större och större krav  vilket gör att många bilder helt enkelt inte kunnat komma i fråga, för vilken fotograf kan prestera 365 bra bilder på ett år. Men ibland har jag struntat i det och lagt ut även ”dåliga” bilder. Från början tänkte jag mig inte att det skulle bli en dagbok i bilder. Men det är klart att så blev det. Jag tänkte inte heller att bilderna måste vara nytagna. Men så blev det också, inte alla, men de flesta bilderna är tagna samma dag de publiceras.

Jag vill säga tack till dig som tittat in här, och tack för alla kommentarer på vägen. Jag hoppas att den kommunikationen kommer att fortsätta. Imorgon är det ett nytt år och en ny dag. På något sätt kommer ettvardag att leva vidare men kanske som ettibland eller ettiveckan.  Häng kvar här så får du se.

 

Och för att sluta cirkeln blir årets sista bild, liksom årets första en bild av en tulpan.Kommentarer
Postat av: Ninni/fotografia

Du får mig att tveka lite...jag har haft funderingar på att också försöka publicera en bild varje dag under 2012. Just för att försöka komma igång med att fota varje dag. Men kanske tar det för mycket tid och det förtar ju lite av glädjen. Jag får tänka över det ännu en gång.

Hoppas du får en fin nyårsafton och en bra start på det nya året!

2011-12-31 @ 11:57:51
URL: http://piona.blogspot.com
Postat av: Carin

Gott Nytt Ar vannen. Vilken gladje det varit att fa folja din promenad genom 2011. Jag tycker de allra flesta bilderna har varit absoluta hojdpunkter pa min dag. Du far mig att se vardagen pa ett annat satt, for det mesta med ett leende!

Stor kram o jag ser fram emot 2012

2011-12-31 @ 19:14:49
Postat av: Imagine

Gott Nytt År 2012!Lycka till med kameran även nästa år!

2011-12-31 @ 19:20:05
URL: http://photoimagine.wordpress.com
Postat av: Nicoline på Fädernegården

Bilders budskap kan tolkas utan ord. Eller med egna ord. Tack för dina fina budskapsbilder. Gott Nytt År och god fortsättning önskar Nicoline.

2012-01-01 @ 10:53:49
URL: http://nicolinefadernegarden.blogg.se/
Postat av: Åsa!

Tack för ett fint bloggår Kersti! Hoppas du orkar och har lust att fortsätta med dina bilder och kloka tankar! / Kram Åsa

2012-01-01 @ 13:00:05
URL: http://bitihopdax.blogspot.com
Postat av: Maya

Jag ar glad att du kampat pa med ettvardag. For jag tror att det hjalpt ditt fotograferande framat och fotograferandet ar bra for dig. Och nar du ar glad blir jag glad. Kram. Fortsatt fota!

2012-01-02 @ 09:18:08
Postat av: michele

Splendid colours. Splendid colours!!

2012-05-29 @ 08:56:50
URL: http://http://micheledassy.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0