Gott Nytt År

För ett år sedan startade Ett var dag. Under hela 2011 har jag lagt upp ett nytt foto varje dag (med undantag för tre dagar i somras). Det har varit roligt, jobbigt och svårt att hela tiden försöka få till det. Roligt har det varit att få dela med sig av bilderna och att få respons från dig som tittar på dem. Svårt har det varit för att min ribba höjts och jag har ställt större och större krav  vilket gör att många bilder helt enkelt inte kunnat komma i fråga, för vilken fotograf kan prestera 365 bra bilder på ett år. Men ibland har jag struntat i det och lagt ut även ”dåliga” bilder. Från början tänkte jag mig inte att det skulle bli en dagbok i bilder. Men det är klart att så blev det. Jag tänkte inte heller att bilderna måste vara nytagna. Men så blev det också, inte alla, men de flesta bilderna är tagna samma dag de publiceras.

Jag vill säga tack till dig som tittat in här, och tack för alla kommentarer på vägen. Jag hoppas att den kommunikationen kommer att fortsätta. Imorgon är det ett nytt år och en ny dag. På något sätt kommer ettvardag att leva vidare men kanske som ettibland eller ettiveckan.  Häng kvar här så får du se.

 

Och för att sluta cirkeln blir årets sista bild, liksom årets första en bild av en tulpan.



Stram


Sensuell



Gäster



I mörket



Mera blixt


 


Tränar

Jag har fått en blixt. Jullovets utmaning är att försöka förstå sig på den.

 



God Jul

Vackrasre paret i jul.

 



Gråväder



Provar en tanke



Middag med vänner



Gamla Stan



Staden



I vattenpölen

I den kulna söndagsmorgonen, ett självporträtt om än lite oskapt.



Höststämning



Här är jag



Julbord



Det går framåt



Tradition



Ljus i mörker, gångbro över Nynäsvägen



Pepparkaksbak



Ödsligt



Middag



Experiment

Man ser inte vad man ser. Man får fantisera och fundera. Ganska lång slutartid och en kamera som rör sig. På den andra bilden rör sig delar av motivet också. Kanske  berättar jag imorgon vad det var som jag såg.



Ljus i mörkret



Köravslutning Årsta kyrka


 


Stockholm, Stockholm stad i världen....



Blidösund



Sängläge



Det behövs många nu



Färg



RSS 2.0