Kraft

När jag började att lägga upp en bild var dag tänkte jag att det inte måste vara nytagna bilder. Det har det inte heller varit men oftast är bilden tagen samma dag. Det har blivit som en bilddagbok där jag kan följa mitt år genom bilderna. Det var inte så jag hade tänkt men det blev en bonuseffekt av det hela. Alla dagar är jag inte inspirerad att fotografera men trots det har det gått att få till en bild.

 


Helt enkelt ett ekollonEn idé

Jag har en bildidé som jag försöker förverkliga. Det går inte precis så som jag tänkt. Det är svårt med ljuset, med reflexerna med rörelsen och med skärpan. Ja det är svårt helt enkelt, men också väldigt roligtäppleHundraårsfestI köketI stanTidig morgonHögt upp

Högt där uppe i korgen var det faktiskt några som stod.SensommarI väntan på grönt ljusPlanket 2011

Planket 2011 en fotografiutställning över en dag längs det vackra röda planket på Lilla Mejtens gränd invid Vitabergsparken.
Planket 2011 har bjudit in 60 svenska och tyska fotografer för att undersöka temat Det osynliga.Fredag, lunch med en vän


 


Stadshusbron

Jag tog inte den stora kameran eftersom jag tappat linsskyddet till och inte ville knöla ner objektivet oskyddat i väskan. Tog istället GF1:an bara för att, i fotograferingsögonblicket upptäcka att batteriet var totalt urladdat. En lätt panikkänsla infann sig. Men begåvad med en Iphone (tack jobbet) blev det i alla fall en bild från Stockholm idag.

 


 


BrännässlaTisdags fest

 


 


På markenBusstur i stanHerr GårmanGissa vadConverseHantverk med omtankeHummingbird

Jag fortsätter att försöka fånga fåglar. Den här fastnade i alla fall på bild även om den inte är alldeles skarp.


 


Ett var dag i efterhand

Utan internet är det svårt att lägga upp bilder. Nu blir det flera stycken idag som kompensation för de som inte blev.

Lake Superior

 

 

 

Kakabaka falls, Canada

 

 

 

 MinneapolisCapitoliumRSS 2.0