Jobb i mörker


Ännu en bild från bygget av nya arenan. Även om jag inte gillar att den byggs så är det en spännande miljö att fotografera. Så en fråga, några tips på vad man gör med den utfrätta strålkastaren, finns det något bra sätt att tona ner den en smula?


Kommentarer
Postat av: nilla|utanpunkt

Jag tittar på den, först med strålkastare. Sedan håller jag för strålkastaren, och personligen tycker jag att den hör till, just med sitt skarpa, artificiella ljus. Scenen blir liksom plattare utan den. Tycker jag. Möjligen hade du kunnat gå lite åt vänster eller höger för att i bildutsnittet lägga den mer åt ena eller andra hållet (är ju alltid lite mer kompositoriskt spännande). Men egentligen stör det mig inte särskilt mycket. Jag är snarare impad av att du fått så mycket detaljåtergivning i allt från mark, maskineri till kvällshimmel.

2011-02-04 @ 17:58:21
URL: http://utanpunkt.blogspot.com/
Postat av: Kersti

Jag är på din linje Nilla, det är därför den är kvar, lampan. Jag försökte ändra bildvinkel för att få det som du föreslår men verkligheten satte käppar i hjulet. Det gick helt enkelt inte att få till det. Detaljåtervinningen är helt och hållet kameran förtjänst. Den är otrolig min Lumix.

2011-02-04 @ 18:26:42
URL: http://ettvardag.blogg.se/
Postat av: Ninni/fotografia

Jag tycker strålkastaren ska vara kvar, den stör inte alls.

Antar att du testat att mörka ner den mha curves i PS.

Jag har noll koll på nybyggnationen...åt vilket håll? Är det mot Gamla Enskede?

2011-02-05 @ 17:07:36
URL: http://piona.blogspot.com
Postat av: Katja

Vet inte vad du kört på för inställningar men testa igen på ISO100 och bländare 22 anpassa tiden efter det (stativ) o kolla om du upplever en förbättring (om du inte redan gjort det). Men den är stark lampan så du kanske får acceptera det.

2011-02-14 @ 22:49:41
URL: http://katjatanhua.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0